Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module


Írta: Varga Imre atya   
2017. június 27. kedd, 06:54

 

 

Az EFOP-1.3.5 program Magyarország Kormányának felhívása egyházi és civil szervezetek számára, új kisközösségek létrehozásának, fejlesztésének elősegítése a helyi igények felszínre kerülése érdekében, továbbá a meglévő közösségek megerősítésének megvalósítása érdekében.

A Kormány a Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki a társadalmi együttműködés előmozdítását és a szegénység, valamint a hátrányos megkülönböztetés elleni küzdelmet. Jelen konstrukció elsősorban a fiatalok, a családok és fizikailag-szellemileg friss idősek, nyugdíjasok kisközösségi kereteken belül szerveződő társadalmi, gazdasági aktivizálásával, közéleti szerepvállalásuk erősítésével, karitatív, önkéntes alapon végzett tevékenységeivel, a generációk közötti együttműködéssel segíti elő a területi és társadalmi kiegyenlítődést. A cél elérését a Kormány civil és egyházi szervezetek együttműködésével tervezi megvalósítani.

A bicskei plébánia 3 évre szólóan bruttó 25 millió forintot nyert el a fenti cél helyi megvalósítására a fenti plakátnak megfelelően.

Az alábbiakban az ezzel kapcsolatos helyi rendezvényekből válogatva teszünk közzé folyamatosan fotókat és beszámolókat.

 

 

 

 

 

scroll back to top